Stefans Blogg

Stefans Blogg

Min privata blogg

Skriver om lite smått och gott, om jobb och privatliv.

SISTA DAGEN

Noterat från KråkbackenPosted by Stefan 22 Oct, 2009 21:35:16

Idag blev näst sista dagen på Neras Direkt AB i Östersund. Har jobbat där sedan 13 augusti 2007 men nu blir det jobb på hemmaplan i Föllinge, ska bli skönt att slippa resandet! Får väl bjuda på lite fika i morgon eftermiddag.

Det har varit en lärorik och personligen utvecklande tid vid Neras, många "ups and downs" och jag har fått vara med från det lilla företaget i små lokaler ute på landet, till ett betydligt större callcenter i flashiga lokaler mitt i cyty.

Hade ett bra samtal med chefen idag och han gav mig ett bra erbjudande, men jag hade redan bestämt mig att gå vidare, men vi lämnar alla dörrar öppna så får vi se vad som händer i framtiden.

Nu kommer jag under en tid att dela min tid mellan TSE Distribution och Säljstyrkan i Östersund, tre dagar vid TSE och 2 vid Säljstyrkan men då jobbar jag hemifrån mestadels så det blir alla dagar i Föllinge! smiley

Livet går vidare och jag går mot nya mål med nya uppdrag. Sen är det ju detta med brandkåren också. Klarade ju testet i tisdags, har fått larmställ och alla "attiraljer" som behövs men kommer inte att träda i tjänst förrän v. 45-46.

Jag ska på brandutbildning i två veckor f o m måndag, för att fräscha upp mina gamla brandkunskaper och blir nog en hel del rökdykning. Men det är bara att bereda sig på ett par svettiga veckor och det ska bli skönt att göra något helt annat ett tag!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.