Stefans Blogg

Stefans Blogg

Min privata blogg

Skriver om lite smått och gott, om jobb och privatliv.

13 juli Stadsresa

Noterat från KråkbackenPosted by Stefan 13 Jul, 2009 16:40:40

Idag skulle vi ta en snabb tur in till stan och uträtta lite ärenden, men som vanligt så tar en stadstur ALLTID längre tid än man förväntar sig. Nu var vi också 3 pers som ville på en massa olika ställen så det är klart att det tar sin tid.
Alex hade önskemål om att åka på olika ställen där de säljer bilgrejor, t ex motorhuset, H2M Racing och Jula. På Jula varuhuset har de så sjukt mycket grejor. Hade man obegränsat med pengar fick man nog ta med sig en lastbil dit!
Det blev en sväng in på bolaget och slutligen in på COOP Forum för lite livsmedelsinköp.

Vi käkade lunch utomhus och vi köpte lunchlåda i en restaurangvagn uppställd på Coop parkeringens ena hörn med lite soffor o bord uppställda på gräsmattan. Det blev Thailändskt, mycket godare än t ex Mac Donalds som det annars lätt kan bli när man är hungrig och har bråttom!

På torsdag ska vi ha en liten enkel grillfest hemma hos oss... undrar hur många och vilka jag bjöd i hastigheten pubkvällen på pizzerian??? =)) Blir intressant att se hur många som hör av sig!

Fick mitt lönekuvert idag och enligt mina beräkningar hade jag fått 6 000 kr för lite mot vad jag räknat med (före skatt alltså). Måste kolla upp detta när jag är i stan nästa gång. Just nu behöver jag varje krona så jag vill inte att det ska diffa på lönen.

Sonen drog iväg till Skyttmon för att hälsa på sina gamla grannar och kompisar. I morgon följer vi efter för att gratulera min syster som fyller halvjämt. Det är första gången vi hälsat på inne hos dem (om vi nu blir inomhus) sedan vi flyttade sommaren 2006! Oj vad åren går!

Nää nu tror jag att jag ska ta en kall pils och fundera på om vi ska laga någon mer mat idag eller så får det räcka med Thaimaten!

Ha det gott och var rädda om er därute!

/Stefan

  • Comments(2)//stefansblogg.stefannilsson.org/#post6