Stefans Blogg

Stefans Blogg

Min privata blogg

Skriver om lite smått och gott, om jobb och privatliv.

11 juli dagen efter...

Noterat från KråkbackenPosted by Stefan 11 Jul, 2009 20:44:27

Det var FEST igår, eller rättare Pubafton på vår lilla, lokala restaurang Evelin. Vi gick dit frun, sonen och jag strax efter sju och började med mat och en öl. Efter hand droppade det in en hel del folk och några med gitarrer, någon med ett dragspel. Jag hann med några öl innan vi gick och det rann ned några under kvällens lopp!

Det här var första gången vi gick på en pubafton i Föllinge och det var kul att träffa folk under lite uppsluppna former så att säga. En kille där kom med bricka efter bricka med Tequila och det är ju oförskämt om man inte dricker när det bjuds... Kanske därför jag inte ännu är fullt återställd! ;P Men men... det ska kännas att man haft kul sägs det så jag måste ha haft riktigt kul! =))

Från att inte ha något planerat den här sommaren så är den nu nästintill fullplanerad. I nästa vecka kommer Umeå-sonen med flickvän hit och stannar 3-4 dagar hos oss, det ska bli jättekul. Det känns alltid som det är för långt mellan gångerna vi träffas så det blir extra roligt varje gång de kommer!

När de åkt drar vi ned till småland för att hälsa på släkten. Det känns inte som att det varit sommar om vi inte varit i småland. Med den gamla bilen hade jag inte törs åka men nu har vi ju en fräsch och fin bil så nu bär det av!

  • Comments(0)//stefansblogg.stefannilsson.org/#post5