Stefans Blogg

Stefans Blogg

Min privata blogg

Skriver om lite smått och gott, om jobb och privatliv.

Kraxandet fortsätter...

Noterat från KråkbackenPosted by Stefan 17 Sep, 2009 14:41:35

Ingen ljusning på förkylningsfronten, vi fortsätter hosta och kraxa både frun och jag! Men om jag ska vara lite optimist så känner jag mig nog lite, lite bättre idag. Gick en promenad bort till jobb nr 2 och kollade läget och insåg att detta var precis så mycket jag just nu klarar av. Hade tänkt att jag skulle gå på jobbet i morgon men som det känns nu... nää. Kliver upp i morgon bitti och känner efter så tar jag beslutet då. Hostan och hesheten är värst nu, har inte lika ont i halsen längre men matt och trött fortfarande. Fast... nu får det fan i mig vara nog, är så trött på att vara hemma och ändå inte orka göra något.

Idag får vi besök av smålänningarna som är uppe i Skyttmon och jagar, det ska bli kul! Hoppas att vi inte smittar ned dem bara. Det blir av förklarliga skäl inte så ofta man träffas, då det är 100 mil emellan oss.

Idag har jag tittat på braskaminer och fastnat för en som heter Andorra på www.kaminexperten.se Totalt går det lös på 30 000 med golvskydd, isolerad skorsten och takhuv. Men jag är såå sugen! Mysfaktorn skulle bli hög och så skulle jag kunna få ned mina uppvärmningskostnader. Gäller bara att få tag på ved billigt någonstans ifrån. Får kolla med svågern om han kan fixa! Sen är det ju det lilla bekymret med finansiering förstås, men det kanske går att fixa genom firman där man beställer.

På jobbfronten så lutar vågskålen mer och mer över till jobb nr 2, d v s jag känner mer och mer att jag vill jobba där och inte på jobb nr 1! Men jag måste ju SÄLJA tillräckligt för att de ska fungera och hoppas på att jag ska komma igång på allvar så jag kan ta steget fullt ut efter årsskiftet.

  • Comments(0)//stefansblogg.stefannilsson.org/#post17